
Odcinek 273
Temat odcinka: Elegancja na Batorym
Goście: Agnieszka Drączkowska, Muzeum Miasta Gdyni

Odcinek 272
Temat odcinka: Inne gołąbki
Goście:

Odcinek 271
Temat odcinka: Staropolski post
Goście: prof. Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu

Odcinek 270
Temat odcinka: Smak wędzonej śliwki
Goście: Irena Szewczyk

Odcinek 269
Temat odcinka: Fasole zamiast ziemniaka
Goście:

Odcinek 268
Temat odcinka: Domowe musztardy
Goście:

Odcinek 267
Temat odcinka: Kiszonki zdrowe i smaczne
Goście:

Odcinek 266
Temat odcinka: Smak czarnego czosnku
Goście:

Odcinek 265
Temat odcinka: Zimne ryby na Biebrzy
Goście:

Odcinek 264
Temat odcinka: Jeżyny na polskim talerzu
Goście:

Odcinek 263
Temat odcinka: Owoce po nalewkach
Goście:

Odcinek 262
Temat odcinka: Ryby w grzybach
Goście:

Odcinek 261
Temat odcinka: Gotowanie na dziko
Goście:

Odcinek 260
Temat odcinka: Zapomniane mirabelki
Goście:

Odcinek 259
Temat odcinka: Smak rokitnika
Goście: