
TATAR na dwa sposoby 🍗 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

JESIOTR MAŚLANY 🐟 z soczewicą i sosem | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

RAVIOLI z ricottą i parmezanem | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

JAK LEPIĆ PIEROGI? | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

GULASZ Z SARNY z kluskami śląskimi | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

CHRUPIĄCY KURCZAK z orzechami pekan | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

KURCZAK FASZEROWANY kaszą i żurawinami | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

PASZTET Z KACZKI z suszonymi owocami | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

PIECZONE MARCHEWKI I CUKINIA z ziołowym pesto | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

GYROS W CHLEBKU PITA | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

PAELLA Z KARKÓWKĄ | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

JAJKO W KOSZULCE na 3 sposoby | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

PULLED PORK | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

Jak zrobić IDEALNY STEK? | TRIK Karola Okrasy!
Kuchnia Lidla

Jak zrobić SMAKOWĄ OLIWĘ? | Trik Karola Okrasy
Kuchnia Lidla