Jeśli kuchnia to

Przepisy

PIECZONE PULPETY Z SOSEM GRZYBOWYM | Karol Okrasa & Kuchnia
PIECZONE PULPETY Z SOSEM GRZYBOWYM | Karol Okrasa & Kuchnia
Kuchnia Lidla
BRUKSELKA KARMELIZOWANA MIODEM | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
BRUKSELKA KARMELIZOWANA MIODEM | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
KORZENNA PIECZONA KARKÓWKA | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
KORZENNA PIECZONA KARKÓWKA | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
NAJLEPSZE ciasto na pierogi | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
NAJLEPSZE ciasto na pierogi | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
ŚLEDZIE PO KASZUBSKU | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
ŚLEDZIE PO KASZUBSKU | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
KARP PIECZONY W ZIOŁOWEJ PANIERCE | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
KARP PIECZONY W ZIOŁOWEJ PANIERCE | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
Sylwestrowe przekąski: dip z bakłażana i krokiety! | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Sylwestrowe przekąski: dip z bakłażana i krokiety! | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
Odcinek 214
Odcinek 214
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: W klasztornym garnku
Gość:  o. Tymoteusz Kaczmarczyk OCist.

Odcinek 213
Odcinek 213
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: W tatarski kociołku
Goście:  Dżemil Gembicki

Odcinek 212
Odcinek 212
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Ekologiczne nowalijki
Goście:  Łukasz Gębka

Odcinek 211
Odcinek 211
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Na kiszkę do Supraśla
Goście:  Maria Łukaszewicz, Ryszard Piwowarczyk

Odcinek 210
Odcinek 210
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Schabowy z kością na grill
Goście:  Małgorzata Borkowska

Odcinek 209
Odcinek 209
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Czas na jajka
Goście:  Katarzyna Suflida, GPR Suflidowo

Odcinek 208
Odcinek 208
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Sery z Żuław
Goście:  Jacek Opitz, historyk, Adam Nitecki, szef kuchni

Odcinek 207
Odcinek 207
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Ślady holenderskie na polskim stole
Goście:  prof. Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu