
PIECZONE PULPETY Z SOSEM GRZYBOWYM | Karol Okrasa & Kuchnia
Kuchnia Lidla

BRUKSELKA KARMELIZOWANA MIODEM | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

KORZENNA PIECZONA KARKÓWKA | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

NAJLEPSZE ciasto na pierogi | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

ŚLEDZIE PO KASZUBSKU | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

KARP PIECZONY W ZIOŁOWEJ PANIERCE | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

Sylwestrowe przekąski: dip z bakłażana i krokiety! | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

Odcinek 214
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: W klasztornym garnku
Gość: o. Tymoteusz Kaczmarczyk OCist.

Odcinek 213
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: W tatarski kociołku
Goście: Dżemil Gembicki

Odcinek 212
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Ekologiczne nowalijki
Goście: Łukasz Gębka

Odcinek 211
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Na kiszkę do Supraśla
Goście: Maria Łukaszewicz, Ryszard Piwowarczyk

Odcinek 210
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Schabowy z kością na grill
Goście: Małgorzata Borkowska

Odcinek 209
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Czas na jajka
Goście: Katarzyna Suflida, GPR Suflidowo

Odcinek 208
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Sery z Żuław
Goście: Jacek Opitz, historyk, Adam Nitecki, szef kuchni

Odcinek 207
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Ślady holenderskie na polskim stole
Goście: prof. Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu