PIECZONE PULPETY Z SOSEM GRZYBOWYM | Karol Okrasa & Kuchnia
Kuchnia Lidla
BRUKSELKA KARMELIZOWANA MIODEM | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
KORZENNA PIECZONA KARKÓWKA | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
NAJLEPSZE ciasto na pierogi | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
ŚLEDZIE PO KASZUBSKU | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
KARP PIECZONY W ZIOŁOWEJ PANIERCE | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
Sylwestrowe przekąski: dip z bakłażana i krokiety! | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
Odcinek 214
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: W klasztornym garnku
Gość: o. Tymoteusz Kaczmarczyk OCist.
Odcinek 213
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: W tatarski kociołku
Goście: Dżemil Gembicki
Odcinek 212
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Ekologiczne nowalijki
Goście: Łukasz Gębka
Odcinek 211
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Na kiszkę do Supraśla
Goście: Maria Łukaszewicz, Ryszard Piwowarczyk
Odcinek 210
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Schabowy z kością na grill
Goście: Małgorzata Borkowska
Odcinek 209
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Czas na jajka
Goście: Katarzyna Suflida, GPR Suflidowo
Odcinek 208
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Sery z Żuław
Goście: Jacek Opitz, historyk, Adam Nitecki, szef kuchni
Odcinek 207
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Ślady holenderskie na polskim stole
Goście: prof. Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu