Platter to odbicie pasji

Karola Okrasy

Platter by Karol Okrasa
Hotel InterContinental (1 piętro)
Emilii Platter 49, 00-125 Warszawa

Zobacz więcej

Czy potrawa może być formą sztuki?

W Platter tak właśnie uważamy

Sztuka to sposób takiej aranżacji różnych elementów, aby stymulowały one nasze zmysły, kusiły wzrok, prowokowały nasze myśli i pobudzały nasze emocje. Szef kuchni Karol Okrasa tworzy smaki, które przywołują wiele rzeczy: ciepłe wspomnienia dawno zapomnianych dziecięcych smaków, zaskakującą atmosferę zabawy i zaproszenie do rozkoszowania się jedzeniem.

Przyjmijcie Państwo naszą ofertę specjalnie przygotowanego dla Państwa dzieła sztuki – podanego na idealnie białej, porcelanowej zastawie.

Czy potrawa może być formą sztuki?
Każdy ze składników jest naturalny, każdy smak autentyczny i każda ich część pochodzi prosto z serca.
Nasza Filozofia

Nasza Filozofia

Pełne niespodzianek i oryginalne menu Platter to odbicie pasji Karola Okrasy w tworzeniu świeżej i zdrowej polskiej kuchni, podanej we współczesnych połączeniach. Nie myślcie Państwo jednak, że serwujemy sztywne, ‚nowoczesne’ dania. Nasze menu zawiera potrawy inspirowane smakowitymi wspomnieniami Karola z dzieciństwa: każdy ze składników jest naturalny, każdy smak autentyczny i każda ich część pochodzi prosto z serca.

Na naszych gości czeka serdeczne ciepło

Od pierwszego powitalnego uśmiechu do ostatniej łyżki deseru dostarczamy Państwu kuszących i godnych chwały doświadczeń. Nasza szefowa sali i podległy jej zespół odpowiedzą na wszelkie Państwa wymagania. Obiecują odkryć przed Państwem to, co pobudzi Państwa podniebienie, zaintryguje Państwa zmysły i ostatecznie usatysfakcjonuje

Na naszych gości czeka serdeczne ciepło
Menu

Menu

Lunch

Lunch

Pobierz
Kolacja

Kolacja

Pobierz
Wina

Wina

Pobierz