Jeśli kuchnia to

Przepisy

Odcinek 220
Odcinek 220
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: W podlaskim ogrodzie ziołowym
Goście:  Mirosław Angielczyk 

Odcinek 219
Odcinek 219
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Na jagody

Odcinek 218
Odcinek 218
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Na ogórkowym polu

Odcinek 217
Odcinek 217
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Kuchnia na letnie dni

Odcinek 216
Odcinek 216
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Na żuławskim szlaku
Goście:  Marek Opitz 

Odcinek 215
Odcinek 215
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Krótka historia majonezu
Goście:  Zbigniew Mojecki 

Odcinek 214
Odcinek 214
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: W klasztornym garnku
Gość:  o. Tymoteusz Kaczmarczyk OCist.

Odcinek 213
Odcinek 213
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: W tatarski kociołku
Goście:  Dżemil Gembicki

Odcinek 212
Odcinek 212
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Ekologiczne nowalijki
Goście:  Łukasz Gębka

Odcinek 211
Odcinek 211
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Na kiszkę do Supraśla
Goście:  Maria Łukaszewicz, Ryszard Piwowarczyk

Odcinek 210
Odcinek 210
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Schabowy z kością na grill
Goście:  Małgorzata Borkowska

Odcinek 209
Odcinek 209
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Czas na jajka
Goście:  Katarzyna Suflida, GPR Suflidowo

Odcinek 208
Odcinek 208
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Sery z Żuław
Goście:  Jacek Opitz, historyk, Adam Nitecki, szef kuchni

Odcinek 207
Odcinek 207
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Ślady holenderskie na polskim stole
Goście:  prof. Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu 

Odcinek 206
Odcinek 206

Temat odcinka: Pieczarki na trzy sposoby
Goście:  Rafał Piórko, RAWONA