Jeśli kuchnia to

Przepisy

Odcinek 243
Odcinek 243
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Żeberka na trzy sposoby

Odcinek 242
Odcinek 242
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Imbir nad Wisłą

Odcinek 241
Odcinek 241
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Kuchnia dla morsa
Goście:  Karol Urbanowicz

Odcinek 240
Odcinek 240
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Ziemniaki, kapusta, kasza
Goście:  Anna Olejarz, Joanna Kornak oraz Zespół Piątkowy Stok

Odcinek 239
Odcinek 239
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Z wojskowej menażki
Goście:  prof. Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu

Odcinek 238
Odcinek 238
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Kuchnia nad Drwęcą
Goście:  Witold Karbowski

Odcinek 237
Odcinek 237
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: W garnku piwowara
Goście:  Artur Wasielewski, piwowar

Odcinek 236
Odcinek 236
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Zapomniane potrawy wigilijne
Goście:  Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu 

Odcinek 235
Odcinek 235
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Smak suszonych owoców
Goście:  Jarosław Pająkowski, Zespół Parków Krajobrazowych Chełmińskiego i Nadwiślańskiego 

Odcinek 234
Odcinek 234
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Największe kartacze
Goście:  Elżbieta Mieczkowska 

Odcinek 233
Odcinek 233
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Ryby nad Bugiem

Odcinek 232
Odcinek 232
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Kaszubskie żytnie pieczywo
Goście:  Jan Domaszk 

Odcinek 231
Odcinek 231
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Kaszubskie przysmaki z dziczyzny
Goście:  Darek Wolski 

Odcinek 230
Odcinek 230
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Gotowanie na grzybobraniu
Goście:  Sławomir Piątkowski, Nadleśniczy 

Odcinek 229
Odcinek 229
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Pstrągi ze źródlanej wody
Goście:  Anna Skowrońska