
Karp w migdałach – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla

Włoskie cannelloni z mięsem w sosie porowym – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla

Spaghetti bolognese ze świeżym szpinakiem – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla

Kurczak po amerykańsku w sosie barbecue – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla

Polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla

SAŁATKA Z PIECZONYCH BURAKÓW Z BRYNDZĄ | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

NAJLEPSZA ZUPA MEKSYKAŃSKA | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

Najlepszy przepis na PIECZONĄ gęś | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla

Odcinek 236
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Zapomniane potrawy wigilijne
Goście: Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu

Odcinek 235
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Smak suszonych owoców
Goście: Jarosław Pająkowski, Zespół Parków Krajobrazowych Chełmińskiego i Nadwiślańskiego

Odcinek 234
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Największe kartacze
Goście: Elżbieta Mieczkowska

Odcinek 233
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Ryby nad Bugiem

Odcinek 232
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Kaszubskie żytnie pieczywo
Goście: Jan Domaszk

Odcinek 231
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Kaszubskie przysmaki z dziczyzny
Goście: Darek Wolski

Odcinek 230
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Gotowanie na grzybobraniu
Goście: Sławomir Piątkowski, Nadleśniczy