Karp w migdałach – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla
Włoskie cannelloni z mięsem w sosie porowym – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla
Spaghetti bolognese ze świeżym szpinakiem – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla
Kurczak po amerykańsku w sosie barbecue – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla
Polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Kuchnia Lidla
SAŁATKA Z PIECZONYCH BURAKÓW Z BRYNDZĄ | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
NAJLEPSZA ZUPA MEKSYKAŃSKA | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
Najlepszy przepis na PIECZONĄ gęś | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
Odcinek 236
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Zapomniane potrawy wigilijne
Goście: Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
Odcinek 235
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Smak suszonych owoców
Goście: Jarosław Pająkowski, Zespół Parków Krajobrazowych Chełmińskiego i Nadwiślańskiego
Odcinek 234
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Największe kartacze
Goście: Elżbieta Mieczkowska
Odcinek 233
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Ryby nad Bugiem
Odcinek 232
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Kaszubskie żytnie pieczywo
Goście: Jan Domaszk
Odcinek 231
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Kaszubskie przysmaki z dziczyzny
Goście: Darek Wolski
Odcinek 230
Okrasa Łamie Przepisy
Temat odcinka: Gotowanie na grzybobraniu
Goście: Sławomir Piątkowski, Nadleśniczy