Odcinek 333
Temat odcinka: Opowieść o naleśnikach
Goście:
Odcinek 332
Temat odcinka: Znane zupy w wersji rybnej
Goście:
Odcinek 331
Temat odcinka: Kuchnia płynąca maślanką
Goście:
Odcinek 330
Temat odcinka: Zamorski indyk
Goście:
Odcinek 329
Temat odcinka: Talerz bieszczadzkiego leśnika
Goście: Kazimierz Nóżka, leśnik, Nadleśnictwo Baligród
Odcinek 328
Temat odcinka: Smak leśnego karpia
Goście: Waldemar Wójtowicz, Dyrektor Gospodarstwa Rybackiego Lasów Państwowych w Niemodlinie
Odcinek 327
Temat odcinka: Dziczyzna o egzotycznym smaku
Goście: Ewa Jedlikowska, Dyrektor Ośrodka Kultury Leśnej w Gołuchowie
Odcinek 326
Temat odcinka: Kurki na trzy sposoby
Goście: Lech Serwotka, leśniczy, Leśnictwo Napromek, Adam Pietrzak rzecznik Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych w Olsztynie
Odcinek 325
Temat odcinka: Na jagody
Goście: Hanna Turek, szefowa kuchni, Adam Gadomski, leśniczy
Odcinek 324
Temat odcinka: Dziczyzna w kwiatach i bukwi
Goście: Paula Trzeciak, leśniczka
Odcinek 323
Temat odcinka: Smak pędów sosny
Goście: Roman Suski, leśniczy
Odcinek 322
Temat odcinka: Dziczyzna i karp na dziko
Goście: Roman Suski, leśniczy
Odcinek 321
Temat odcinka: Miód pachnący lasem
Goście: Stefan Sznajder, leśniczy
Odcinek 320
Temat odcinka: Smak zapomnianych łojoków
Goście:
Odcinek 319
Temat odcinka: Dzikie kanapki z ognia
Goście: