To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny program i ……… znajdźcie różnicę ??????☺️#okrasalamieprzepisy #naturecooking #wierzby #nadbugiem
Zobacz także
Dobry dzień w Mikułowicach:) olej to czyli dopraw , będzie
Dobry dzień w Mikułowicach:) olej to czyli dopraw , będzie pysznie !! Mariusz R...
thank you and congrats to all honoured! #michelinguide #best #team #cookinglovers #platterbykarolokrasa #intercontinental #intercontinentalwarsaw #perfecttaste
!!! 👍 thank you and congrats to all honoured! #michelinguide #best #team #cookin...
Dobry wieczór i smacznego :))) taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36
taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36 podczas obiadku . Rosół z węd...