To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny program i ……… znajdźcie różnicę ??????☺️#okrasalamieprzepisy #naturecooking #wierzby #nadbugiem
Zobacz także
Warcino, taaaaaaaaaaaaakie grzyby ! Jeszcze dziś przedstawię grzybka zupełnie
Warcino, taaaaaaaaaaaaakie grzyby ! Jeszcze dziś przedstawię grzybka zupełnie...
tym razem złamany słód jęczmienny na rybkę !
Piaskach :) tym razem złamany słód jęczmienny na rybkę ! #fourwindspiaski #okras...
dziękuję za cudną zabawę podczas warsztatów ! #lidlpolska #kuchnialidla #zyjzdrowo #smaczne #warsztaty#cookup
kolejna porcja wiedzy połączonej z dobrym smakiem 👍dziękuję za cudną zabawę podc...