To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny program i ……… znajdźcie różnicę ??????☺️#okrasalamieprzepisy #naturecooking #wierzby #nadbugiem
Zobacz także
Wędzone leszcze , od Lidki 🙂 z nimi najlepsze faszerowane
Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomnian...
Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu
Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu bukowego tam można...
tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂
😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone...