To dla Grzesia , Grześ wie :) technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i…

To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny program i ……… znajdźcie różnicę ??????☺️#okrasalamieprzepisy #naturecooking #wierzby #nadbugiem

Zobacz także

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, szalotka kandyzowana , oliwa szczypiorkowa i…

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch .

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, sza...
Przygotowania do nowego programu !!! Leniwe dania w leniwej atmosferze :) a przy okazji wyjaśniam, że to 3 rok pracy z…

Przygotowania do nowego programu !!! Leniwe dania w leniwej atmosferze 🙂 a przy

Przygotowania do nowego programu !!! Leniwe dania w leniwej atmosferze :) a pr...
Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool …

Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi

porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool November day at work :)) and lam...