To dla Grzesia , Grześ wie :) technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i…

To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny program i ……… znajdźcie różnicę ??????☺️#okrasalamieprzepisy #naturecooking #wierzby #nadbugiem

Zobacz także

Oni już mają :)))) kolejna porcja wiedzy połączonej z dobrym smakiem

dziękuję za cudną zabawę podczas warsztatów ! #lidlpolska #kuchnialidla #zyjzdrowo #smaczne #warsztaty#cookup

kolejna porcja wiedzy połączonej z dobrym smakiem 👍dziękuję za cudną zabawę podc...
Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomniana klasyka :) Piaski ……. oa…

Wędzone leszcze , od Lidki 🙂 z nimi najlepsze faszerowane

Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomnian...
Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool …

Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi

porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool November day at work :)) and lam...