Najlepsza robota jaką znam!!!

Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina

Zobacz także

To dla Grzesia , Grześ wie :) technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i…

To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:)))

w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny pro...
Trudna sztuka operatorska. :)

w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉

w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉 looking for a beauty:)...
Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu bukowego tam można go znaleźć ! Warcino cd:) i królik z twa…

Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu

Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu bukowego tam można...