Najlepsza robota jaką znam!!!

Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina

Zobacz także

To dla Grzesia , Grześ wie :) technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i…

To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:)))

w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny pro...
Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomniana klasyka :) Piaski ……. oa…

Wędzone leszcze , od Lidki 🙂 z nimi najlepsze faszerowane

Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomnian...
Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro na lunch w #platterbykarolokrasa :)  #s…

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? 🙂

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro...