Najlepsza robota jaką znam!!!

Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina

Zobacz także

Trudna sztuka operatorska. :)

w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉

w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉 looking for a beauty:)...
Dobry wieczór i smacznego :))) taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36 podczas obiadku . Rosół z wędzonego wę…

Dobry wieczór i smacznego :))) taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36

taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36 podczas obiadku . Rosół z węd...
Dobry dzień w Mikułowicach:) olej to czyli dopraw , będzie pysznie !! Mariusz Roszkowski będzie gościem kolejnego odcink…

Dobry dzień w Mikułowicach:) olej to czyli dopraw , będzie

Dobry dzień w Mikułowicach:) olej to czyli dopraw , będzie pysznie !! Mariusz R...