Najlepsza robota jaką znam!!!

Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina

Zobacz także

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro na lunch w #platterbykarolokrasa :)  #s…

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? 🙂

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro...
Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool …

Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi

porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool November day at work :)) and lam...
Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, szalotka kandyzowana , oliwa szczypiorkowa i…

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch .

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, sza...