Najlepsza robota jaką znam!!!

Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina

Zobacz także

Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu bukowego tam można go znaleźć ! Warcino cd:) i królik z twa…

Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu

Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu bukowego tam można...
Przygotowania do nowego programu !!! Leniwe dania w leniwej atmosferze :) a przy okazji wyjaśniam, że to 3 rok pracy z…

Przygotowania do nowego programu !!! Leniwe dania w leniwej atmosferze 🙂 a przy

Przygotowania do nowego programu !!! Leniwe dania w leniwej atmosferze :) a pr...
Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro na lunch w #platterbykarolokrasa :)  #s…

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? 🙂

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro...