Najlepsza robota jaką znam!!!

Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina

Zobacz także

Dobry dzień w Mikułowicach:) olej to czyli dopraw , będzie pysznie !! Mariusz Roszkowski będzie gościem kolejnego odcink…

Dobry dzień w Mikułowicach:) olej to czyli dopraw , będzie

Dobry dzień w Mikułowicach:) olej to czyli dopraw , będzie pysznie !! Mariusz R...
Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, szalotka kandyzowana , oliwa szczypiorkowa i…

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch .

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, sza...