Najlepsza robota jaką znam!!!

Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina

Zobacz także

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, szalotka kandyzowana , oliwa szczypiorkowa i…

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch .

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, sza...
Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomniana klasyka :) Piaski ……. oa…

Wędzone leszcze , od Lidki 🙂 z nimi najlepsze faszerowane

Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomnian...
Trudna sztuka operatorska. :)

w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉

w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉 looking for a beauty:)...