TATAR na dwa sposoby 🍗 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
JESIOTR MAŚLANY 🐟 z soczewicą i sosem | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
RAVIOLI z ricottą i parmezanem | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
JAK LEPIĆ PIEROGI? | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
GULASZ Z SARNY z kluskami śląskimi | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
CHRUPIĄCY KURCZAK z orzechami pekan | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
KURCZAK FASZEROWANY kaszą i żurawinami | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
PASZTET Z KACZKI z suszonymi owocami | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
PIECZONE MARCHEWKI I CUKINIA z ziołowym pesto | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
GYROS W CHLEBKU PITA | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
PAELLA Z KARKÓWKĄ | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
JAJKO W KOSZULCE na 3 sposoby | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
PULLED PORK | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Kuchnia Lidla
Jak zrobić IDEALNY STEK? | TRIK Karola Okrasy!
Kuchnia Lidla
Jak zrobić SMAKOWĄ OLIWĘ? | Trik Karola Okrasy
Kuchnia Lidla