Zobacz także
TATAR na dwa sposoby 🍗 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
Odcinek 68
Temat odcinka: Kulinarne wspomnienia dzieciństwa w PGR
Goście: Adam Bochno – sołtys Szczuplin, Monika Fabiszewska (placki cukinia) Krystyna Bochno (tarta), Katarzyna Gross (surówka, barszcz), Anna Szleszyńska (sałatka warzywna), Maria Węgrzynowska (ciasto rabarbar), Dorota Pilanc, Sylwia Daszkiewicz (kotlety z cukinii), Dyrektor Andrzej Bober – Agencja Nieruchomości Rolnych OT w Olsztynie, Gł. Specjalista Zdzisław Szymocha – Agencja Nieruchomości Rolnych OT w Olsztynie, Tomasz Węgrzynowski – Stowarzyszenie Instytut EKOPRUSSIA oraz mieszkańcy Szczuplin
Odcinek 106
Temat odcinka: Złota dynia na talerzy