Zobacz także
![Pstrąg łososiowy w papilotach na purée z selera – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla](https://karolokrasa.pl/wp-content/uploads/Screenshot183-9.png)
Pstrąg łososiowy w papilotach na purée z selera – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
![Odcinek 128](https://karolokrasa.pl/wp-content/uploads/Screenshot182-1.png)
Odcinek 128
Temat odcinka: Wiosenny śledź z Zalewu
Goście: Paweł Kozioł oraz rybacy z Lokalnej Grupy Rybackiej „Zalew Wiślany”
![Odcinek 179](https://karolokrasa.pl/wp-content/uploads/Screenshot180.png)
Odcinek 179
Temat odcinka: Hutnicza rewolucja w polskiej kuchni
Goście: Zbigniew Przygodzki Zabytkowa Huta Żelaza w Chlewiskach
Oddział Narodowego Muzeum Techniki w Warszawie, Aldona Stachowicz Dyrektor ds. handlowych Z.M. SKIBA S.A.