Platter by Karol Okrasa
Hotel InterContinental (1 piętro)
Emilii Platter 49, 00-125 Warszawa
Czy potrawa może być formą sztuki?
W Platter tak właśnie uważamy
Sztuka to sposób takiej aranżacji różnych elementów, aby stymulowały one nasze zmysły, kusiły wzrok, prowokowały nasze myśli i pobudzały nasze emocje. Szef kuchni Karol Okrasa tworzy smaki, które przywołują wiele rzeczy: ciepłe wspomnienia dawno zapomnianych dziecięcych smaków, zaskakującą atmosferę zabawy i zaproszenie do rozkoszowania się jedzeniem.
Przyjmijcie Państwo naszą ofertę specjalnie przygotowanego dla Państwa dzieła sztuki – podanego na idealnie białej, porcelanowej zastawie.
Nasza Filozofia
Pełne niespodzianek i oryginalne menu Platter to odbicie pasji Karola Okrasy w tworzeniu świeżej i zdrowej polskiej kuchni, podanej we współczesnych połączeniach. Nie myślcie Państwo jednak, że serwujemy sztywne, ‚nowoczesne’ dania. Nasze menu zawiera potrawy inspirowane smakowitymi wspomnieniami Karola z dzieciństwa: każdy ze składników jest naturalny, każdy smak autentyczny i każda ich część pochodzi prosto z serca.
Na naszych gości czeka serdeczne ciepło
Od pierwszego powitalnego uśmiechu do ostatniej łyżki deseru dostarczamy Państwu kuszących i godnych chwały doświadczeń. Nasza szefowa sali i podległy jej zespół odpowiedzą na wszelkie Państwa wymagania. Obiecują odkryć przed Państwem to, co pobudzi Państwa podniebienie, zaintryguje Państwa zmysły i ostatecznie usatysfakcjonuje