Zobacz także

Odcinek 175
Temat odcinka: Włoszczyzna na polskim stole
Goście: Jarosław Dumanowski Profesor Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu, Bartek Witkowski szef kuchni

Odcinek 295
Temat odcinka: Podlaskie pierogi z serem
Goście: Renata Gołębiewska

Odcinek 185
Temat odcinka: Gotowanie pod żąglami
Goście: ks. Jerzy Limanówka PALLOTYŃSKA FUNDACJA MISYJNA SALVATTI.PL
kpt ż.w. Ireneusz Lewandowski Komendant Daru Młodzieży, Ryszard Starzyk Ship-Service Grupa Orlen, Marek Szczęśniak szef kuchni „Dar Młodzieży, Wacław Richter piekarz, uczestnicy Rejsu Niepodległości: Sebastian Piotrowski, Wiktoria Krolewicz, Aleksander Kuś, Michał Seremet, Michał Wanot, Marcin Krajewski, Wojtek Piotrowski