Zobacz także
![Zupa z porów z wędzonym łososiem – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla](https://karolokrasa.pl/wp-content/uploads/Screenshot168-4.png)
Zupa z porów z wędzonym łososiem – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
![Odcinek 122](https://karolokrasa.pl/wp-content/uploads/Screenshot191-1.png)
Odcinek 122
Temat odcinka: W krzyżackiej kuchni
Goście: prof. Jarosław Dumanowski, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, Aleksander Żmuda Trzebiatowski, Fundacja „Zamek Dybów i Gród Nieszawa” oraz członkowie Grupy „Kuchenne Rekonstrukcje” z Wydziału Nauk Historycznych UMK w Toruniu
![Odcinek 38](https://karolokrasa.pl/wp-content/uploads/Screenshot177-3.png)
Odcinek 38
Tytuł odcinka: Kuchnia na wodzie termalnej.
Gość: Jacek Kaźmierczak.