Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina
Zobacz także
Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi 🙂 znowu to zrobiłem :))) chicken
Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi :) znowu to zrobiłem :))) chicken l...
Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu
Tym razem grzybki mało znane ! Twardzioszek czosnkowy z lasu bukowego tam można...
Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? 🙂
Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro...