Zobacz także
Odcinek 185
Temat odcinka: Gotowanie pod żąglami
Goście: ks. Jerzy Limanówka PALLOTYŃSKA FUNDACJA MISYJNA SALVATTI.PL
kpt ż.w. Ireneusz Lewandowski Komendant Daru Młodzieży, Ryszard Starzyk Ship-Service Grupa Orlen, Marek Szczęśniak szef kuchni „Dar Młodzieży, Wacław Richter piekarz, uczestnicy Rejsu Niepodległości: Sebastian Piotrowski, Wiktoria Krolewicz, Aleksander Kuś, Michał Seremet, Michał Wanot, Marcin Krajewski, Wojtek Piotrowski
Delikatny pstrąg z duszonymi warzywami – Karol Okrasa – Przepisy Kuchni Lidla
Odcinek 46
Tytuł odcinka: Owies i siano czyli końska dieta.
Goście: Marian Pacewski – Stado Ogierów Białka, Renata Kurzyńska – Stado Ogierów Białka.