Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym 🙂 cool November day at work :)) and lamb ribs with dry black currant and bread drink #naturecooking #wildcooking #kuchniapolska #kuchnialidla #okrasalamieprzepisy #syrena105 #professionalchefs
Zobacz także
Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi 🙂 znowu to zrobiłem :))) chicken
Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi :) znowu to zrobiłem :))) chicken l...
To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:)))
w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny pro...
Dobry wieczór i smacznego :))) taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36
taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36 podczas obiadku . Rosół z węd...