Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool …

Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym 🙂 cool November day at work :)) and lamb ribs with dry black currant and bread drink #naturecooking #wildcooking #kuchniapolska #kuchnialidla #okrasalamieprzepisy #syrena105 #professionalchefs

Zobacz także

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro na lunch w #platterbykarolokrasa :)  #s…

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? 🙂

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro...
Do biegu, gotowi, START ‍♂️Nowy projekt, który bardzo mnie interesuje i nakręca !!!!!! Jako kucharza, ojca, 40-latka, f…

Do biegu, gotowi, START ‍♂️Nowy projekt, który bardzo mnie

Do biegu, gotowi, START ‍♂️Nowy projekt, który bardzo mnie interesuje i nakręca...
Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomniana klasyka :) Piaski ……. oa…

Wędzone leszcze , od Lidki 🙂 z nimi najlepsze faszerowane

Wędzone leszcze , od Lidki :) z nimi najlepsze faszerowane ziemniaki, zapomnian...