Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool …

Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym 🙂 cool November day at work :)) and lamb ribs with dry black currant and bread drink #naturecooking #wildcooking #kuchniapolska #kuchnialidla #okrasalamieprzepisy #syrena105 #professionalchefs

Zobacz także

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro na lunch w #platterbykarolokrasa :)  #s…

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? 🙂

Żur grzybowy z oliwą majerankową i gryczany serniczek z rokitnikiem .? :) jutro...
Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, szalotka kandyzowana , oliwa szczypiorkowa i…

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch .

Zapraszam na pomidorowe szaleństwo do Platter już jutro na lunch . Bryndza, sza...
To dla Grzesia , Grześ wie :) technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i…

To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:)))

w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny pro...