Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym :) cool …

Przyjemny listopadowy dzień w pracy .:) i żeberka jagnięce z suszonymi porzeczkami czarnymi i kwasem chlebowym 🙂 cool November day at work :)) and lamb ribs with dry black currant and bread drink #naturecooking #wildcooking #kuchniapolska #kuchnialidla #okrasalamieprzepisy #syrena105 #professionalchefs

Zobacz także

Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi :) znowu to zrobiłem :))) chicken liver with white currant and red currant:…

Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi 🙂 znowu to zrobiłem :))) chicken

Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi :) znowu to zrobiłem :))) chicken l...
To dla Grzesia , Grześ wie :) technika przyprawiania z łokcia:))) w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i…

To dla Grzesia , Grześ wie 🙂 technika przyprawiania z łokcia:)))

w rondelku sum w śmietanie z czosnkiem niedźwiedzim i podgrzybkami . Kolejny pro...
Dobry wieczór i smacznego :))) taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36 podczas obiadku . Rosół z wędzonego wę…

Dobry wieczór i smacznego :))) taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36

taką mi niespodziankę przygotował @krupagrzegorz36 podczas obiadku . Rosół z węd...