Najlepsza robota jaką znam!!!

Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina

Zobacz także

Trudna sztuka operatorska. :)

w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉

w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉 looking for a beauty:)...
Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi :) znowu to zrobiłem :))) chicken liver with white currant and red currant:…

Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi 🙂 znowu to zrobiłem :))) chicken

Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi :) znowu to zrobiłem :))) chicken l...