Najlepsza robota jaką znam!!! 😀 tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂 The best job Ever!!!!! this time potatoes 🥔 new /old style prepared ! For tartare as crispy crust, fermented for burned fish, for ribs in a casserole !!! Already done:)#muzeumwsiradomskiej #greatday #wildcooking #cookingwithnature #gdziejestbalbina
Zobacz także
na plaży i w wodzie :)))) morsowanie rzecz przyjemna ! I gotowanie …. tym razem sandacz z zalewu w słodzie jęczmiennym z kalafiorem i oliwą szczypiorkową:)
na plaży i w wodzie :)))) morsowanie rzecz przyjemna ! I gotowanie …. tym razem...
w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉
w poszukiwaniu piękna :))) hard work for the camera man 😉 looking for a beauty:)...
Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi 🙂 znowu to zrobiłem :))) chicken
Wątróbka z porzeczkami białymi i czerwonymi :) znowu to zrobiłem :))) chicken l...