
Odcinek 266
Temat odcinka: Smak czarnego czosnku
Goście:

Odcinek 265
Temat odcinka: Zimne ryby na Biebrzy
Goście:

Odcinek 264
Temat odcinka: Jeżyny na polskim talerzu
Goście:

Odcinek 263
Temat odcinka: Owoce po nalewkach
Goście:

Odcinek 262
Temat odcinka: Ryby w grzybach
Goście:

Odcinek 261
Temat odcinka: Gotowanie na dziko
Goście:

Odcinek 260
Temat odcinka: Zapomniane mirabelki
Goście:

Odcinek 259
Temat odcinka: Smak rokitnika
Goście:

Odcinek 258
Temat odcinka: Wszystko z gryki
Goście: Dariusz Struciński

Odcinek 257
Temat odcinka: Pyry z gzikiem i plińce z pomoćką
Goście:Dariusz Struciński

Odcinek 256
Temat odcinka: Wielkopolskie kluchy na łachu

Odcinek 255
Temat odcinka: Zapomniane potrawy Lubelszczyzny
Goście: Roman Pyt

Odcinek 254
Temat odcinka: Lubelskie cebularze
Goście: Małgorzata Ceglarska

Odcinek 253
Temat odcinka: Mielone, ale rybne
Goście: Dariusz Struciński

Odcinek 252
Temat odcinka: Konfitura z zielonych orzechów
Goście: Zbigniew Sierszuła, Bartek Pyza