Jeśli kuchnia to

Przepisy

Odcinek 94
Odcinek 94
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka:Wieprzowa uczta
Goście: Leszek Kawecki

Odcinek 93
Odcinek 93
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka:Grillowanie na trzy sposoby

Odcinek 92
Odcinek 92
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka:Pieprzno i szafranno
Gość: dr Justyna Górska-Streicher, Muzeum Wsi Radomskiej

Odcinek 84
Odcinek 84
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Na ryby do Rybna
Goście: Zbigniew Pachołek, prezes PZW Koło w Rybnie

Odcinek 91
Odcinek 91
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka:Skarb mazurskich jezior
Gość: Mariusz Jackowski

Odcinek 90
Odcinek 90
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Niezwykłe dania z ryb
Gość: Grzegorz Labuda

Odcinek 89
Odcinek 89
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Za króla Sasa łyżką kiełbasa

Odcinek 88
Odcinek 88
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Zdrowy smak kiszonki

Odcinek 87
Odcinek 87
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Konkurs na najlepsze piersi

Odcinek 86
Odcinek 86
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Lekko i dietetycznie z królikiem

Odcinek 85
Odcinek 85
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Wieprzowina na trzy sposoby

Odcinek 83
Odcinek 83
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Czekolada na ostro i słono
Goście: Krzysztof Stypułkowski; Tomasz Sienkiewicz 

Odcinek 82
Odcinek 82
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Przysmaki z lasu i z zagrody
Goście: Marek Trędowski – Nadleśniczy, Nadleśnictwo Jedwabno; Piotr Adamski – Dyrektor Centrum Koordynacji Projektów Środowiskowych, Lasy Państwowe

Odcinek 81
Odcinek 81
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Zdrowe tradycje wigilijne
Goście: Marek Adamus, hodowca karpi

Odcinek 80
Odcinek 80
Okrasa Łamie Przepisy

Temat odcinka: Indyk na polskim stole
Goście: Paweł Wójcicki – Muzeum Wsi Radomskiej, Ilona Jaroszek – Dyrektor Muzeum Wsi Radomskiej