Karol Okrasa

Składnik

Odpowiednio dobrany to fundament udanej potrawy

Szanuj każdy składnik, skup się na jego wartości, a przyrządzona potrawa odwdzięczy się smakiem i niezapomnianą chwilą!

Składnik Składnik
Przepis

Przepis

Adekwatny do miejsca, osób, pory dnia i posiadanych składników

Kuchnia Mazowsza i Kurpiów? A może Kuchnia Śląska w gronie najbliższych podczas kolacji?

Dzieje się!

Podróże, warsztaty, pokazy

Najlepsza robota jaką znam!!!
Najlepsza robota jaką znam!!!

tym razem ziemniaki w nowym /starym stylu ! Do tatara jako chrupiące , kiszone do pieczonej rybki , do żeberek w formie zapiekanki !!! Już po zdjęciach 🙂

Kulinarne wyprawy

Kulinarne wyprawy

Zachodniopomorskie
Zachodniopomorskie Zachodniopomorskie
Wielkopolskie
Wielkopolskie Wielkopolskie
Pomorskie
Pomorskie Pomorskie
Warmińsko-mazurskie
Warmińsko-mazurskie Warmińsko-mazurskie
Podlaskie
Podlaskie Podlaskie
Mazowieckie
Mazowieckie Mazowieckie
Dolnośląskie
Dolnośląskie Dolnośląskie
Lubelskie
Lubelskie Lubelskie